DoodLe clay

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪250‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Doodle Clay is een soepele klei voor volwassenen, leuk voor een nieuwe creatieve hobby. Alle benodigdheden in één luxe koker om gelijk creatief van start te gaan of om cadeau te geven. De klei is makkelijk te verwerken, blijft zacht en droogt niet uit. 

Voor een blijvend resultaat is het mogelijk de creatie af te bakken in een normale keukenoven.


Met de tools uit de koker is het gemakkelijk om de mooiste dingen te maken. Zo kan er met de bijgeleverde letterstempels een persoonlijk tintje aan de creatie gegeven worden. Het uitsteekhart zorgt voor een strak uitgesneden vorm, welke je kan gebruiken om mee te beginnen of om aan het eind een strak uitgesneden bewerkt hart te vormen.

In de koker zitten de kleuren Off white en Graphite klei inbegrepen.

Productinformatie

Som alle details op die je klanten helpen het juiste product te vinden.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Hier kun je de exacte afmetingen van je product beschrijven of mensen helpen de juiste maat te kiezen.

Productdetails

Created with Sketch.

Doodle Clay is een soepele klei voor volwassenen, leuk voor een nieuwe creatieve hobby. Alle benodigdheden in één luxe koker om gelijk creatief van start te gaan of om cadeau te geven. De klei is makkelijk te verwerken, blijft zacht en droogt niet uit. Voor een blijvend resultaat is het mogelijk de creatie af te bakken in een normale keukenoven.

Met de tools uit de koker is het gemakkelijk om de mooiste dingen te maken. Zo kan er met de bijgeleverde letterstempels een persoonlijk tintje aan de creatie gegeven worden. Het uitsteekhart zorgt voor een strak uitgesneden vorm, welke je kan gebruiken om mee te beginnen of om aan het eind een strak uitgesneden bewerkt hart te vormen. In de koker zitten de kleuren Off white en Graphite klei inbegrepen.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.