Woodbridge Fragance Lamp - White & Gold

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

De geurlamp White & Gold van Woodbridge is een stijlvolle, handgemaakte home fragrance diffuser. Prachtig wit en goud gekleurd glas, afgewerkt met een goudkleurige decoratieve kroon.

Productinformatie

De Fragrance Lamp vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving om daarna je favoriete geuren te verspreiden. Een geurlamp elimineert "slechte" luchtjes en reinigt de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. In de steen zitten metalen verwerkt die een magnetische werking op elkaar hebben. Als de steen in gebruik is, wordt deze meer dan 200 graden Celsius warm. Met deze hoge temperaturen vindt catalystische oxidatie plaats in de steen. Deze reactie zuivert de lucht en vernietigt vieze geurtjes in de omgeving. 

Deze methode stamt al uit de 19e eeuw en werd destijds gebruikt in ziekenhuizen om de lucht te zuiveren van bacteriĆ«n. De geurlamp reinigt de lucht o.a. van: rook geur (sigaretten), brandgeur, etensgeuren, dierengeuren en alle andere geuren die in een huis schuilen. 

Productdetails

Created with Sketch.

Woodbridge
White & Gold FL016

Kleur
Wit, goud

Maten 

Hoogte: 16 cm 

Breedte: 11 cm 

Materiaal
Glas