Fragance Lamp - Little Rainbow

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪250‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Ashleigh & Burwood Small Fragrance Lamp Little Rainbow is de pot met goud die je kunt vinden op het einde van een kleine regenboog, dat wat je zoekt, maar helaas nooit zal vinden.

Nou wees dan gerust, dit festival met kleuren met zijn paars, blauw en groen, zal je het gevoel geven dat je toch heb gevonden wat je zocht. De bronzen top voegt een vleugje decadentie toe aan de kleur rijke geurlamp.

Productinformatie

Ashleigh & Burwood is dé specialist op het gebied van geurlampen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en alle geurlampen worden in huis met de hand gemaakt. Zo kunnen ze de hoge kwaliteit en werking garanderen. 

De Fragrance Lamp vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving om daarna je favoriete geuren te verspreiden. Een geurlamp elimineert "slechte" luchtjes en reinigt de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. In de steen zitten metalen verwerkt die een magnetische werking op elkaar hebben. Als de steen in gebruik is, wordt deze meer dan 200 graden Celsius warm. Met deze hoge temperaturen vindt catalystische oxidatie plaats in de steen. Deze reactie zuivert de lucht en vernietigt vieze geurtjes in de omgeving. 


Deze methode stamt al uit de 19e eeuw en werd destijds gebruikt in ziekenhuizen om de lucht te zuiveren van bacteriën. De geurlamp reinigt de lucht o.a. van: rook geur (sigaretten), brandgeur, etensgeuren, dierengeuren en alle andere geuren die in een huis schuilen. 

Productdetails

Created with Sketch.

Ashleigh & Burwood
Little Rainbow PFL60S

Kleur
Blauw, paars, groen

Maten

Hoogte: 11,5 cm

Breedte: 6 cm

Materiaal
Glas, mozaïek