Fragance Lamp - In A Nutshell

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Ashleigh & Burwood Small Fragrance Lamp In A Nutshell is zoals de naam al zegt vertaald in een notendop. Een op noten geïnspireerde handgemaakte geurlamp die is gemaakt van glas mozaïek stukjes.

In deze fraaie lamp komen zacht bruin, crème en de kleur van warm amber prima samen.

Deze lamp is afgewerkt met een licht glanzende gouden kroon.

Productinformatie

Ashleigh & Burwood is dé specialist op het gebied van geurlampen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en alle geurlampen worden in huis met de hand gemaakt. Zo kunnen ze de hoge kwaliteit en werking garanderen. 

De Fragrance Lamp vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving om daarna je favoriete geuren te verspreiden. Een geurlamp elimineert "slechte" luchtjes en reinigt de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. In de steen zitten metalen verwerkt die een magnetische werking op elkaar hebben. Als de steen in gebruik is, wordt deze meer dan 200 graden Celsius warm. Met deze hoge temperaturen vindt catalystische oxidatie plaats in de steen. Deze reactie zuivert de lucht en vernietigt vieze geurtjes in de omgeving. 

Deze methode stamt al uit de 19e eeuw en werd destijds gebruikt in ziekenhuizen om de lucht te zuiveren van bacteriën. De geurlamp reinigt de lucht o.a. van: rook geur (sigaretten), brandgeur, etensgeuren, dierengeuren en alle andere geuren die in een huis schuilen. 

Productdetails

Created with Sketch.

Ashleigh & Burwood
In A Nutshell PFL675

Kleur
Bruin, crème, amber

Maten

Hoogte: 11 cm

Breedte: 8 cm

Materiaal
Glas, mozaïek