Fragance Lamp - Ancient Urn

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪250‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

De vierkante glanzende parelmoer stukken zijn stuk voor stuk met de hand ingelegd met als resultaat dit prachtige regelmatige patroon. De lamp heeft een stijlvolle zilverkleurige kroon en de vorm van een figuur, wat de lamp onweerstaanbaar maakt.
 
Stormachtige grijze glasfragmenten sieren deze opvallende geurlamp, gerangschikt in een handgemaakte mozaïek. Ancient Urn is bekroond met een zilveren fretwork kroon.

Productinformatie

Ashleigh & Burwood is dé specialist op het gebied van geurlampen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en alle geurlampen worden in huis met de hand gemaakt. Zo kunnen ze de hoge kwaliteit en werking garanderen. 

De Fragrance Lamp vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving om daarna je favoriete geuren te verspreiden. Een geurlamp elimineert "slechte" luchtjes en reinigt de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. In de steen zitten metalen verwerkt die een magnetische werking op elkaar hebben. Als de steen in gebruik is, wordt deze meer dan 200 graden Celsius warm. Met deze hoge temperaturen vindt catalystische oxidatie plaats in de steen. Deze reactie zuivert de lucht en vernietigt vieze geurtjes in de omgeving. 


Deze methode stamt al uit de 19e eeuw en werd destijds gebruikt in ziekenhuizen om de lucht te zuiveren van bacteriën. De geurlamp reinigt de lucht o.a. van: rook geur (sigaretten), brandgeur, etensgeuren, dierengeuren en alle andere geuren die in een huis schuilen. 

Productdetails

Created with Sketch.

Ashleigh & Burwood
Ancient Urn PFL377

Kleur
Zilver, spiegelend

Maten

Hoogte: 18 cm 
Breedte: 9,5 

Materiaal
Glas, mozaïek