Fragance Lamp - Amber Heritage

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪250‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Ashleigh and Burwood Heritage Amber Fragrance Lamp, kwaliteit, strak, stijlvol en elegant zijn de kenmerken van de lampen uit de Heritage collectie.
Alle lampen uit de Heritage collectie zijn gemaakt in fraaie juweel kleuren die een meer dan elegant en wervelend effect zullen brengen.
Glas van de aller hoogste kwaliteit vind je terug in deze fraaie collectie.
Elke lamp uit deze lijn is dan ook mond geblazen  door zeer vakbekwame ambachtslieden.
Alle lampen in deze kwalitatief hoogwaardige collectie zijn afgewerkt met een stijlvolle gouden kroon.

Productinformatie

Ashleigh & Burwood is dé specialist op het gebied van geurlampen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en alle geurlampen worden in huis met de hand gemaakt. Zo kunnen ze de hoge kwaliteit en werking garanderen. 

De Fragrance Lamp vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving om daarna je favoriete geuren te verspreiden. Een geurlamp elimineert "slechte" luchtjes en reinigt de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. In de steen zitten metalen verwerkt die een magnetische werking op elkaar hebben. Als de steen in gebruik is, wordt deze meer dan 200 graden Celsius warm. Met deze hoge temperaturen vindt catalystische oxidatie plaats in de steen. Deze reactie zuivert de lucht en vernietigt vieze geurtjes in de omgeving. 

Deze methode stamt al uit de 19e eeuw en werd destijds gebruikt in ziekenhuizen om de lucht te zuiveren van bacteriën. De geurlamp reinigt de lucht o.a. van: rook geur (sigaretten), brandgeur, etensgeuren, dierengeuren en alle andere geuren die in een huis schuilen. 

Productdetails

Created with Sketch.

Ashleigh & Burwood
Amber Heritage HCPFL005

Kleur
Bruin

Maten

Hoogte: 11 cm

Breedte: 8 cm

Materiaal
Kwalitatief hoogwaardig gedraaid glas